NİĞDE / ALTUNHİSAR - Barbaros İlkokulu

03886112036
Sağlık Mah. Hükümet Cad. No 3 Altunhisar/NİĞDE
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları herkes tarafından kabul edilen, BEŞ YIL içerisinde İlçemizde tercih edilen EN İYİ İLKOKUL olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul yönetimi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ve mutluluğunu ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Ulaşım
Ulaşım, karayolu ile yapılmakta olup her saat başı Bor ve Niğde istikametinde minibüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Niğde - Aksaray yolu kenarında Hasandağı yakınlarında kurulmuş olan güzel şirin bir ilçedir. Altunhisar İlçemize : Çömlekçi Köyü, Ulukışla Köyü, Akçaören Köyü, Uluören Köyü, Yeşilyurt Köyü, Karakapı Kasabası, Keçikalesi Kasabası bağlıdır. Bölgenin en gelişmiş yeridir. Niğde´ye 35 km uzaklıkta bulunan Altunhisar İlçesi, Bor ilçesine sadece 19 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe merkezinde olup İlçe merkezinin İl merkezine uzaklığı 35 km´dir.